NieuwsBlog

Nieuwe website LevensCoaching Spreek met Freek

Met trots presenteer ik jullie de vernieuwde website van LevensCoaching Spreek met Freek. Na maanden hard werken en sparren zijn we erg trots op het resultaat en hebben we alle expertise samengevoegd. Geheel vernieuwd, fris, overzichtelijk en eigentijds. Op de website vind je uitgebreide informatie over mijn aanbod voor persoonlijke coaching, coachingstrainingen en cabaretcoaching.

Door een verbeterde lay-out en navigatie vind je snel en gemakkelijk de informatie die je zoekt. Bovendien is nu direct aanmelden via de website mogelijk via het aanmeldformulier. Een website is nooit af. We gaan dus ook de komende tijd verder met het ontwikkelen en verbeteren van de website.

Via deze weg wil ik ook graag iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het maken van deze website, en dan met vooral degene die bereid waren als fotomodel op te treden. Ook wil ik een speciaal dankwoord wijden aan de fotografe Letitia de Vries. Dankzij jullie is de website echt een afspiegeling geworden van mijn fijne en persoonlijke coachingspraktijk!

Buiten de website kun je mij natuurlijk ook volgen via mijn social media kanalen; Facebook en Instagram. Verder zullen er met regelmaat nieuwsblogs worden geplaatst over actuele onderwerpen die rechtstreeks te maken hebben met levenscoaching, maar ook onderwerpen die levensrakend zijn.

Het eindresultaat

De website laat op een nog betere manier zien wie wij zijn en wat wij doen. Wij hebben veel tijd en energie gestoken in het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid en duidelijkheid. De website bevat meer visuele elementen en is responsive opgebouwd waardoor deze op zowel desktop, laptop, tablet en mobiel goed wordt weergegeven. De website is en blijft uiteraard volop in beweging en wordt regelmatig voorzien van nieuwe content.

Laat je inspireren door de nieuwe website

Kijk vooral rond en deel je frisse energie met mij! Natuurlijk verneem ik ook graag wat jij er van vindt. Heb je tips, suggesties of opmerkingen, schroom niet en meldt het mij via het contactformulier.

    AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK LEVENSCOACHING

    Graag alle gevraagde velden invullen.

    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het kennismakingsgesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.