Online Coaching

Online coaching via beeldbellen is een uitstekende manier om op eenvoudige wijze, zonder afstand en reistijd inzichten en handvatten te bespreken. Online coaching is populair omdat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving gecoacht kunt worden. Online coaching is een veilig en effectief middel. Bij online coaching bepaal je zelf waar en wanneer je contact hebt met je coach. Dus hoef je nooit op een onhandig moment te racen naar een afspraak. Je kunt lekker vanuit je luie stoel actief bezig zijn met je innerlijke brein op te poetsen of levensvragen te spiegelen. Hoe makkelijk kan het zijn?

Als online levenscoach help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. Ik denk met je mee en geef je tips vanuit mijn 30 jaar ervaring als psycholoog en levenscoach in Drachten. In elk online coaching gesprek werken we aan een actuele situatie die jij in je leven meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen? Samen bespreken we de stappen die jij kan zetten die tot een goed resultaat leiden; of dit nu gaat om een enkel gesprek, een coachingstraject of een coachingstraining. Je krijgt een kwalitatief hoogwaardige online begeleiding die jij nodig hebt bij jouw levenssituatie.

Werkwijze online coaching

Online coachen (videobeeldbellen) doe ik door gebruik te maken van WeSeeDo. Dit is een veilige manier van videobellen, dus de ideale manier van online met elkaar spreken. Videobellen is als het gaat om communicatie even persoonlijk als samen in een ruimte zitten. Doordat je elkaar ziet, is de uitwisseling van boodschappen zichtbaar en duidelijk aanwezig. Je kunt goed op elkaar reageren in het gesprek. In het begin zal videobellen even wennen zijn omdat je niet face tot face contact hebt met elkaar. De praktijk leert dat dat vrij snel went. Videobellen kent ook belangrijke voordelen als minder reistijd, contact maken op het moment dat het jou het beste past. Of als je niet in Nederland bent en toch graag met iemand wilt spreken is videobellen ideaal. Vooral mensen die lange tijd van huis weg zijn is dit een ideale manier om zo even een pépboost gesprek te hebben.

Online coaching is ook aantrekkelijk als je een coachingsgesprek wilt waarvoor je niet op een bepaalde tijd op een bepaalde plaats moet opdraven. Dat kan handig zijn als je veel onderweg bent, onregelmatig werkt of overdag een volle agenda hebt. Ook als je prikkelgevoelig, wat angstig of verlegen bent, kan het prettig zijn om veilig thuis en niet bij een coach in een spreekkamer te hoeven zitten. Het is een efficiënte en vooral praktische manier van coachen.

Online Coaching met Skype

Soms lukt het niet om naar Drachten te komen, vanwege afstand of tijd. Of vind je een echt gesprek gewoonweg te eng. Ervaar je belemmeringen bij het boeken van een live coachingsgesprek, maar heb je wel vragen of belemmeringen waar je graag mee aan de slag wil met een coach? Kies dan voor online coaching, een serie online afspraken, in de veilige omgeving van je eigen huis ga je een gesprek aan.

Skype is een van de meest bekende videobelapplicaties van dit moment, eentje die we waarschijnlijk allemaal wel kennen. Het is een betrouwbare, veilige en stabiele app die mogelijk al op menig smartphone staat. En anders kun je de software ook gebruiken op een laptop of desktop of tablet.

Skype coaching

Skype coaching is een geweldige manier om jou op afstand te kunnen helpen bij zowel zakelijke- als privé situaties. Voor Skype coaching gebruik ik mijn intuïtie, mijn creativiteit en aanpassingsvermogen, mijn gesprekstechnieken, verschillende tools en inlevingsvermogen om jou via Skype verder te helpen.

Skype coaching laat afstand en beeldscherm wegvallen wanneer wij door een goed gesprek verbonden zijn. Ook met online coaching krijg je bewustwording en inzichten te krijgen die je nodig hebt om je levenssituatie volledig te begrijpen en mogelijkheden te creëren. Na elk online coachingsgesprek schrijf je een online reflectieverslag waardoor ik je kan volgen in je ontwikkeling en daar waar nodig kan bijsturen.

Online kletspraatje

Wil je je hart luchten, je verhaal delen, een dilemma uitwerken of ondersteuning krijgen bij het volhouden van goede voornemens? Dan is een eenmalig gesprek misschien een optie voor jou. Ik luister zonder oordeel en behandel alle informatie vertrouwelijk. Voor sommige zaken heb je geen volledig coachtraject nodig, maar zou het wel fijn zijn om de ondersteuning van een onafhankelijke derde te ervaren. Je kunt dit aanvragen via de WhatsApp button op de website. Je hebt dan al binnen 24 uur je gesprek. De kosten zijn afhankelijk van je inkomen. Je ontvangt achteraf per e-mail een declaratie.

Online begeleiding Coachingstraject

Online videobellen wordt, naast mogelijke andere coachingsmaterialen begeleid met online coachingsformulieren. Op deze manier kan ik een volwaardig coachingstraject aanbieden dat even volwaardig werkt als een face tot face traject. Al mijn coachingsmaterialen en online formulieren zijn afgestemd op begeleiding voor face to face coaching of op online coaching. Al meer dan 15 jaar heb ik ervaring met het online begeleiden van cliënten. Het is toepasbaar voor zowel individuele coachingsvragen maar ook voor relatiecoaching.

Online coachingstrainingen

Ook heb ik een tweetal coachingstrainingen Happy Life en een relatietraining Verdiepend SamenZijn die zijn afgestemd om online te kunnen worden gevolgd. Beide coachingstrainingen beschikken over fysieke boeken die bedoeld zijn als coaching leerboek en als coaching werkboek. De uitkomsten, vragen en hoe het verloop is van de coaching wordt ingevuld op de online formulieren. Deze ontvang ik één dag voor het online coachingsgesprek, zodat ik mij goed kan voorbereiden op het online gesprek. In het menu vind je meer inhoudelijke informatie van deze twee unieke coachingstrainingen.

Informatie CoachingsTraining Happy Life
Informatie RelatieTraining Verdiepend SamenZijn

Kosten online coaching

De declaratiekosten voor online coaching zijn net als fysieke coaching afhankelijk van het inkomen (klik hier voor meer informatie). Je ontvangt na het coachingsgesprek een declaratie per e-mail. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wil je meer weten of een online coachingsconsult aanvragen, klik dan op de WhatsApp button of stuur een e-mail naar info@spreekmetfreek.nl. Er wordt dan binnen 24 uur contact met je opgenomen voor het maken van de eerste online afspraak.

Contact maken

De groei van je bedrijf valt of staat met jouw persoonlijke ontwikkeling. Voorkom dat je jezelf gaat tegenwerken en groei! Waar heb jij behoefte aan, waar kan ik jou bij helpen? Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op.

    KENNISMAKINGSGESPREK ONLINE COACHING

    Graag alle gevraagde velden invullen.

    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.