Online Coaching

Online coaching via beeldbellen is een uitstekende manier om op eenvoudige wijze, zonder afstand en reistijd inzichten en handvatten te bespreken. Online coaching is populair omdat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving gecoacht kunt worden. Online coaching is een veilig en effectief middel. Bij online coaching bepaal je zelf waar en wanneer je contact hebt met je coach. Dus hoef je nooit op een onhandig moment te racen naar een afspraak. Je kunt lekker vanuit je luie stoel actief bezig zijn met je innerlijke brein op te poetsen of levensvragen te spiegelen. Hoe makkelijk kan het zijn?

Als online levenscoach help ik je bij het vinden van je eigen antwoorden. Ik denk met je mee en geef je tips vanuit mijn 30 jaar ervaring als psycholoog en levenscoach in Drachten. In elk online coaching gesprek werken we aan een actuele situatie die jij in je leven meemaakt. We staan stil bij het moment, wat er gebeurt en welke rol jij daarin hebt. Welke waarden vind jij belangrijk en hoe ga jij jouw waarden leven en uitdragen? Samen bespreken we de stappen die jij kan zetten die tot een goed resultaat leiden; of dit nu gaat om een enkel gesprek, een coachingstraject of een coachingstraining. Je krijgt een kwalitatief hoogwaardige online begeleiding die jij nodig hebt bij jouw levenssituatie.

Werkwijze online coaching

Online coachen (videobeeldbellen) doe ik door gebruik te maken van WeSeeDo. Dit is een veilige manier van videobellen, dus de ideale manier van online met elkaar spreken. Videobellen is als het gaat om communicatie even persoonlijk als samen in een ruimte zitten. Doordat je elkaar ziet, is de uitwisseling van boodschappen zichtbaar en duidelijk aanwezig. Je kunt goed op elkaar reageren in het gesprek. In het begin zal videobellen even wennen zijn omdat je niet face tot face contact hebt met elkaar. De praktijk leert dat dat vrij snel went. Videobellen kent ook belangrijke voordelen als minder reistijd, contact maken op het moment dat het jou het beste past. Of als je niet in Nederland bent en toch graag met iemand wilt spreken is videobellen ideaal. Vooral mensen die lange tijd van huis weg zijn is dit een ideale manier om zo even een pépboost gesprek te hebben.

Online coaching

Online coaching is ook aantrekkelijk als je een coachingsgesprek wilt waarvoor je niet op een bepaalde tijd op een bepaalde plaats moet opdraven. Dat kan handig zijn als je veel onderweg bent, onregelmatig werkt of overdag een volle agenda hebt. Ook als je prikkelgevoelig, wat angstig of verlegen bent, kan het prettig zijn om veilig thuis en niet bij een coach in een spreekkamer te hoeven zitten. Het is een efficiënte en vooral praktische manier van coachen.

Uitvoering online coaching

WeSeeDo is een makkelijke en de meest veilige manier van online coachen. Zodra de afspraak is gemaakt ontvang je in de e-mail een uitnodiging met daarin de datum en tijd voor het online videogesprek. Je kunt vooraf het geluid en de beeldkwaliteit testen, zodat je voorbereid bent op het gesprek. Er hoeft geen speciale software te worden geïnstalleerd. WeSeeDo werkt zowel op de computer, smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt, is een webcam en een microfoon.

WeSeeDo is beeldbellen op een veilige manier, speciaal bedoeld voor persoonlijk contact. WeSeeDo onderscheidt zich in het menselijk contact door gemak en veiligheid. Met focus op persoonlijke communicatie, aandacht en vertrouwen.  WeSeeDo Persoonlijk is AVG-proof en voldoet aan de ISO 27001 en NEN 7510.

Online kletspraatje

Wil je je hart luchten, je verhaal delen, een dilemma uitwerken of ondersteuning krijgen bij het volhouden van goede voornemens? Dan is een eenmalig gesprek misschien een optie voor jou. Ik luister zonder oordeel en behandel alle informatie vertrouwelijk. Voor sommige zaken heb je geen volledig coachtraject nodig, maar zou het wel fijn zijn om de ondersteuning van een onafhankelijke derde te ervaren. Je kunt dit aanvragen via de WhatsApp button op de website. Je hebt dan al binnen 24 uur je gesprek. De kosten zijn afhankelijk van je inkomen. Je ontvangt achteraf per e-mail een declaratie.

Online begeleiding Coachingstraject

Online videobellen wordt, naast mogelijke andere coachingsmaterialen begeleid met online coachingsformulieren. Op deze manier kan ik een volwaardig coachingstraject aanbieden dat even volwaardig werkt als een face tot face traject. Al mijn coachingsmaterialen en online formulieren zijn afgestemd op begeleiding voor face to face coaching of op online coaching. Al meer dan 15 jaar heb ik ervaring met het online begeleiden van cliënten. Het is toepasbaar voor zowel individuele coachingsvragen maar ook voor relatiecoaching.

Online coachingstrainingen

Ook heb ik een tweetal coachingstrainingen Happy Life en een relatietraining Verdiepend SamenZijn die zijn afgestemd om online te kunnen worden gevolgd. Beide coachingstrainingen beschikken over fysieke boeken die bedoeld zijn als coaching leerboek en als coaching werkboek. De uitkomsten, vragen en hoe het verloop is van de coaching wordt ingevuld op de online formulieren. Deze ontvang ik één dag voor het online coachingsgesprek, zodat ik mij goed kan voorbereiden op het online gesprek. In het menu vind je meer inhoudelijke informatie van deze twee unieke coachingstrainingen.

Informatie CoachingsTraining Happy Life
Informatie RelatieTraining Verdiepend SamenZijn

Kosten online coaching

De declaratiekosten voor online coaching zijn net als fysieke coaching afhankelijk van het inkomen (klik hier voor meer informatie). Je ontvangt na het coachingsgesprek een declaratie per e-mail. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wil je meer weten of een online coachingsconsult aanvragen, klik dan op de WhatsApp button of stuur een e-mail naar info@spreekmetfreek.nl. Er wordt dan binnen 24 uur contact met je opgenomen voor het maken van de eerste online afspraak.

    KENNISMAKINGSGESPREK ONLINE COACHING

    Graag alle gevraagde velden invullen.

    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.