Online Coaching

Online coachen is niet alleen samen praten, maar ook kunnen we teksten delen en bestanden uitwisselen mocht dit nodig zijn. Het is op alle manieren makkelijk en met mijn werkwijze is het hartstikke veilig om online te coachen.Wil jij ervaren wat en hoe makkelijk het is om online een coachingsgesprek te hebben zonder kosten en verplichtingen? Dan is dit je unieke kans! Ik bied je een half uur gratis gesprekstijd aan om kennis te maken met mij en te ervaren hoe makkelijk en veilig online coaching is. Online beeldpraten is voor sommige even wennen. Maar eenmaal in gesprek zul je ervaren dat het scherm wat er tussen zit niet belemmerend werkt. Online coaching is op dezelfde manier net zo effectief en contactueel net zo persoonlijk en betrokken als face-to-face. Ik bied gratis de kans om dit te ervaren. Vul het kennismakingsformulier in en ik neem contact met je op om de afspraak te plannen.

Online coaching op jouw tijd

Met online coaching heb je geen reistijd. Je kunt bij mij zes dagen in de week terecht, zowel overdag als in de avonduren. De wachttijd is twee weken, soms kan het al binnen een week. Met online coaching kun je op elk moment en vanuit elke locatie aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling; of je nu thuis, op vakantie of aan de andere kant van de wereld bent. Dus geen gedoe met reistijd en agendaplanning! Geen ervaring met online coaching? Nu kun je een half uur gratis met mij beeldpraten zonder kosten en verplichtingsgedoe. Voel je welkom!

Oude rot in het vak en toch verse koffie

Dit jaar werk ik al 35 jaar als de psycholoog en levenscoach in Drachten. Het online coachen van cliënten doe ik nu al tien jaar met Skype. Hieronder kun je lezen hoe ik dat doe. Mijn coachingservaring is breed in de particuliere sector op relatiegebied, individueel, maar ook in het bedrijfsleven voor management, marketing, communicatie en reclame. Met mijn 64 jaar ben ik nog steeds gezond van deze tijd en is mijn kennis net zo up-to-date als de versie koffie die ik elke keer maal, langzaam opgiet en smaakvol presenteer op de juiste temperatuur en sterkte. 

Online coaching babbelen voor iedereen

Online coaching betekent dat je een beroep kunt doen op mij als levenscoach, waar en wanneer dan ook. Hoe fijn is dat naast een drukke baan of een druk gezinsleven? Mijn dienstverlening is er voor zowel de zakelijke als de particuliere markt, iedereen is welkom. Hoe prettig is het voor mensen die in het buitenland werken en op die manier contact kunnen hebben met mensen uit hun eigen land en even van zich af kunnen praten of rondlopen met levensvragen. Daar is online coaching hét middel voor waar dan ook in de wereld. Neem de proef op de som en vraag een babbelmoment aan. 

Beeldbellen met Skype

Beeldbellen met Skype heeft grote voordelen. Iedereen heeft kan Skype gebruikten en je privacy is gewaarborgd dan end-to-end encryptie. Skype is een populair programma om te (video)bellen via internet. Het werkt op nagenoeg alle typen computers, mobieltjes en tablets. Maar hoe installeer je het programma en hoe voer je het eerste gesprek? Skype is een bekend programma om mee te chatten en te videobellen. Dat is tegenwoordig iets heel normaals via de laptop, tablet of smartphone. Skype kan gebruikt worden voor het volgende: videogesprekken voeren (met een webcam en microfoon), bellen (met een headset met oortelefoon en microfoon) en chatten via het toetsenbord.

Wat heb je nodig om Skype te gebruiken

Om Skype te gebruiken, moet u inloggen. Het programma is van Microsoft, dus je kunt inloggen met jouw Microsoft-account (bijvoorbeeld Hotmail of Outlook.com). Heb je dit niet, maak een nieuw account aan en Skype is gebruiksklaar. Om te Skypen, is een computer, tablet of smartphone nodig een internetverbinding. Laptops zijn meestal voorzien van een camera en microfoon, waarmee Skype te gebruiken is. Om te videobellen op een vaste computer hebben gebruikers een losse webcam nodig en een headset (koptelefoon met microfoon). Om te bellen op een vaste computer is alleen een headset al genoeg. Chatten gaat gewoon via het toetsenbord.

Bedrijfsonline coaching online

Is er sprake van bedrijfsperikelen of communicatie dwarsigheden? Spelen er loopbaanvraagstukken? Loopt de marketing of reclame niet goed. Heb je stress en/of werkklachten? Vraag het gerust aan mij. Jarenlang ben ik het communicatie-/reclamegezicht geweest van veel bedrijven. Met online coaching help ik ook medewerkers vooruit richting praktische doelen. Ook startende ondernemers of medewerkers met een nieuwe rol als leidinggevende kunnen baat hebben bij online coaching of training. Zit de complexiteit juist in de privésfeer? Ook als je niet lekker in je werkvel zit kun je bij mij terecht om gewoon je verhaal doen. Zit je ergens in de middel van niemandsland en je hebt behoefte aan een babbel, doe het.

Hoe online coaching werkt

Contact leggen met online coaching via Skype gaat makkelijk en veilig. Nadat de afspraak is vastgelegd krijg je in de e-mail een afspraakbevestiging met daarin de datum en tijd. Op het moment van de afspraak klik je daarop en zijn we samen één op één in contact. Het is AVG proof en werkt rechtstreeks tussen jou en mij, zonder tussenkomst van anderen en/of speciale software. Neem de proef op de som en ervaar hoe makkelijk dit werkt.

Online coaching is niet oppervlakkig

Sommige mensen zeggen wel eens dat internet oppervlakkigheid in de hand werkt. Ik zie dat anders, achter de computer, tablet of smartphone kun je je ook even terugtrekken uit de drukte van alledag. In die zin kan online coaching ook heel rustgevend werken, als het ware als een relaxmoment in de dag. Je kunt je goed concentreren en van alles goed overdenken. In zekere zin is het een moment van bewustwording, iets dat in ons dagelijks leven ook steeds meer wordt toegepast.

Bewustwording is een essentiële eerste stap om te kunnen bepalen waar je verlangens en ambities liggen. Om te ontdekken welke kwaliteiten je bezit die je kunt gebruiken om hiernaar toe te werken. Persoonlijke ontwikkeling is een krachtig en noodzakelijke kundigheid waarmee je je eigen leven kunt verbeteren. Door hier meer aandacht aan te geven, kun je dit steeds effectiever inzetten om de doelen te behalen die je voor je eigen leven zet. Voor veel mensen is persoonlijke ontwikkeling een belangrijk gegeven. Zeker als je daadwerkelijk grip wilt hebben op de veranderingen die zich in je leven plaatsvinden, dan is het prettig om hier bewust mee bezig te zijn. Online coaching kan je hierbij helpen met de juiste raad en daad door gesprekken en praktische oefening afgestemd op jouw leven.

Online makkelijk en veilig en resultaatgericht

Online coaching is net zo vertrouwensvol als face-to-face. Wat ik mij kan voorstellen is dat het kil en afstandelijk lijk, maar vaak is het juist andersom. Door de anonimiteit op afstand zijn mensen juist vaker sneller open. Mensen komen dan ook sneller tot de kern van hun levensvraag of andere psychische problemen. Wat ik je nu aanbied is een gratis babbelmoment van 30 minuten ter kennismaking zonder kosten en zonder verplichting. Doe je het vandaag nog? Voel je welkom!

Wil je een gratis babbelmoment aanvragen vul dan onderstaande formulier in of stuur een e-mail naar info@spreekmetfreek.nl. Er wordt dan binnen 24 uur contact met je opgenomen voor het maken van de eerste online afspraak.

    KENNISMAKINGSGESPREK ONLINE COACHING

    Graag alle gevraagde velden invullen.

    Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.