Online Coaching

Online coaching

Online coaching is een laagdrempelige manier om tot duurzame resultaten te komen, op het gebied van je carrière, je leven, persoonlijke groei en leiderschap in je leven. Online coaching is een uitstekend alternatief voor traditionele coaching. Online coaching biedt ook nog eens vele voordelen, waardoor het niet een tijdelijke trend is, maar zelfs steeds vaker wordt ingezet in plaats van de traditionele coaching aan tafel bij een coach.

Online praten makkelijk en comfortabel

Sommige mensen zeggen wel eens dat internet oppervlakkigheid in de hand werkt. Ik zie dat anders, achter de computer, tablet of smartphone kun je je ook even terugtrekken uit de drukte van alledag. In die zin kan online coaching ook heel rustgevend werken, als het ware als een relaxmoment in de dag. Je kunt je goed concentreren en van alles goed overdenken. In zekere zin is het een moment van bewustwording, iets dat in ons dagelijks leven ook steeds meer wordt toegepast. Online coaching is ambachtelijke coaching in een online jasje.

Online coaching op jouw tijd

Met online coaching heb je geen reistijd. Je kunt bij mij zes dagen in de week terecht, zowel overdag als in de avonduren. De wachttijd is twee weken, soms kan het al binnen een week. Met online coaching kun je op elk moment en vanuit elke locatie aan de slag met je persoonlijke en professionele ontwikkeling; of je nu thuis, op vakantie of aan de andere kant van de wereld bent. Dus geen gedoe met reistijd en agendaplanning! Je ziet dan ook dat steeds meer mensen in deze drukke tijd kiezen voor online coaching.

Online coaching op afstand en toch dichtbij

Mijn coachingservaring is breed in de particuliere sector op relatiegebied, individueel, maar ook in het bedrijfsleven. Hoe prettig is het voor mensen die in het buitenland werken en op die manier contact kunnen hebben met mensen uit hun eigen land en even van zich af kunnen praten of rondlopen met levensvragen. Daar is online coaching hét middel voor waar dan ook in de wereld.

Als je in het buitenland woont of werkt, is het fijn als je een Nederlandssprekende therapeut of coach kunt spreken. Als expat wordt er veel van je inlevingsvermogen gevraagd en de verschillende leef- en werksituaties geven veel dynamiek en variatie, maar ook een heel eigen scala aan vraagstukken. Je kunt bij mij terecht met al deze vragen. De tijdzones die er vaak zijn hoeven geen belemmering te zijn, die stemmen we samen op elkaar af.

Beeldbellen

Online coaching WeSeeDoo

Online coachen met WeSeeDo heeft grote voordelen. Iedereen heeft kan WeSeeDo gebruikten en je privacy is gewaarborgd dan end-to-end encryptie. WeSeeDo is een populair programma om te (video)bellen via internet. Het werkt op nagenoeg alle typen computers, mobieltjes en tablets. 

Contact leggen met online coaching via WeSeeDo gaat makkelijk en veilig. Nadat de afspraak is vastgelegd krijg je in de e-mail een afspraakbevestiging met daarin de datum en tijd. Op het moment van de afspraak klik je daarop en zijn we samen één op één in contact. Het is AVG proof en werkt rechtstreeks tussen jou en mij, zonder tussenkomst van anderen en/of speciale software.

Online coaching makkelijk en veilig

Wil jij ervaren hoe makkelijk het is om online een coachingsgesprek te hebben zonder verplichtingen? Ik bied je een kosteloos kennismakingsgesprek aan om kennis te maken met mij en te ervaren hoe makkelijk en veilig online coaching is. Online beeldpraten is voor sommige even wennen. Maar eenmaal in gesprek zul je ervaren dat het scherm wat er tussen zit niet belemmerend werkt. Online coaching is op dezelfde manier net zo effectief en contactueel en net zo persoonlijk en betrokken als face-to-face.

Afspraak maken online coaching

Een afspraak maken met mij als levenscoach betekent dat je kennis gaat maken met iemand die al 35 jaar levenscoach is. Dat betekent naast alles kennis een flinke dosis ervaring. Wil je mij iets vragen of een kennismakingsafspraak maken? Gebruik dan het onderstaande formulier en dan neem ik binnen 24 uur contact op met jou. Na dit eerste gesprek kijken we hoe de klik is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Afspreken met mij kan overdag, maar ook in de avonduren.


Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak voor een eerste gesprek samen. Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee en we kijken samen naar oplossingen.

KENNISMAKINGSGESPREK