Online coaching is populair om dat je vanuit je eigen vertrouwde omgeving gecoacht kunt worden. Bij online coaching bepaal je zelf waar en wanneer je contact hebt met je coach. Dus hoef je nooit op een onhandig moment te racen naar een afspraak. Je kunt lekker vanuit je luie stoel actief bezig zijn met je innerlijke brein op te poetsen of levensvragen te spiegelen. Hoe makkelijk kan het zijn?

Online coaching is een veilig en effectief middel. Ook voor persoonlijke ontwikkelingen, levensvragen en psychische klachten is online coaching een geschikt medium. Persoonlijk face tot face coachen is en blijft in bepaalde gevallen wel nodig. Mocht dit nodig zijn dan zal ik dat in het eerste kennismakingsgesprek direct met je delen.

Wat is online Coaching

Online coaching doe ik door gebruikmaking van WeSeeDo. Dit is een veilige manier van videobellen, dus de ideale manier van online met elkaar spreken. Videobellen is als het gaat om communicatie even persoonlijk als in een ruimte zitten. Doordat je elkaar ziet, is de uitwisseling van boodschappen zichtbaar en duidelijk aanwezig. Je kunt goed op elkaar reageren in het gesprek. In het begin zal videobellen even wennen zijn om dat je niet face tot face contact hebt met elkaar. De praktijk leert dat dat vrij snel went. Videobellen kent ook belangrijke voordelen zoals minder reistijd, contact maken op het moment dat het jouw het beste past. Of als je niet in Nederland bent en toch graag met iemand wilt spreken is videobellen ideaal. Vooral mensen die lange tijd van huis zijn, is dit een ideale manier om zo even een pépboost gesprek te hebben met mij als coach.

Online coaching is ook aantrekkelijk als je een coachingsgesprek wilt waarvoor je niet op een bepaalde tijd op een bepaalde plaats moet opdraven. Dat kan handig zijn als je veel onderweg bent, onregelmatig werkt of overdag een volle agenda hebt. Ook als je prikkelgevoelig, wat angstig of verlegen bent, kan het prettig zijn om veilig thuis en niet bij een coach in een spreekkamer te hoeven zitten. Het is een efficiënte en vooral praktische manier van coachen.

Werkwijze online coaching

WeSeeDo is een makkelijke manier van online coachen. Zodra de afspraak is gemaakt ontvang je in de e-mail een uitnodiging met daarin de datum en tijd voor het online videogesprek. Je kunt vooraf geluid en beeldkwaliteit testen, zodat je voorbereid bent op het gesprek. Er hoeft geen speciale software te worden geïnstalleerd. WeSeeDo werkt zowel op de computer, smartphone of tablet. Het enige wat je nodig hebt, is een webcam en een microfoon.

Online begeleiding CoachingsTraject

Online videobellen wordt begeleidt met online coachingsformulieren. Ook alle coachingsthema’s die nodig zijn voor het coachingstraject heb ik online tot mijn beschikking. Op deze manier kan ik een volwaardig coachingstraject aanbieden dat even volwaardig werkt als een face tot face traject. Dit door mij vervaardigde coaching concept gebruik ik nu al meer dan 10 jaar met succes voor uiteenlopende levensvragen en coachingsvragen. Het werkt voor zowel individuele coachingsvragen maar ook voor relatiecoaching. Ook coachingstrainingen kan ik volledig online verzorgen. De hiervoor benodigde materialen en uitwerkingen heb ik online beschikbaar.

Online coaching WhatsApp

Even sparren, iemand die met je meedenkt, je uit de put vist, je aanmoedigt of helpt als je even met iets worstelt dat is online coaching via WhatsApp. De tijdsduur hiervoor is maxiEven sparren, iemand die met je meedenkt, je uit de put haalt, je aanmoedigt of helpt als je even met iets worstelt dat kan online coaching via WhatsApp. WhatsApp is alleen bedoeld voor tekstgesprekken. De tijdsduur hiervoor is maximaal 10 minuten, anders is coaching via WeSeeDo een betere optie, vooral doordat je beeldcontact hebt met elkaar.maal 15 minuten, anders is coaching via WeSeeDo een betere optie, vooral doordat je beeldcontact hebt met elkaar.

Online coaching WeSeeDo

WeSeeDo is beeldbellen op een veilige manier, speciaal bedoeld voor persoonlijk contact. WeSeeDo onderscheidt zich in het menselijk contact door gemak en veiligheid. Met focus op persoonlijke communicatie, aandacht en vertrouwen. WeSeeDo Persoonlijk is AVG-proof en voldoet aan de ISO 27001 en NEN 7510.

ISO IEC 27001 is een internationale standaard voor informatiebeveiliging.
NEN 7510 is de kwaliteitsnorm voor dataveiligheid in de zorg.

Kosten online coaching

De kosten voor online coaching zijn net als fysieke coaching afhankelijk van het inkomen (klik op de link hieronder voor informatie coachingstarieven). Het coachingsgesprek wordt betaald door directe overschrijving per e-mail. Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Wil je meer weten of een online coachingsconsult aanvragen, klik dan op de WhatsApp button of stuur een e-mail naar info@spreekmetfreek.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Een eerste online gesprek kan al binnen 24 uur plaatsvinden.