Persoonlijke noot

Mijn naam is Freek Offeringa; mijn oprichtingsdatum ligt in 1956. Dat betekent dat ik al een flinke tijd meesjouw op deze aardplaneet. Mij is ook iemand die weet waar Abraham de mosterd vandaan haalde en wat hij ermee doet. Want dat is belangrijk, dat je niet alleen maar het leven leeft, maar dat je ook weet hoe je het leven zo gelukmakend mogelijk kunt maken. Nou … daar is Abraham voor.

De mens achter mij

Freek is papa van drie machtige mooie lieve kinderen, dé meest trotse opa ooit, een gezellige mooie familie en daaromheen een zwerm van mensen met wie ik het levensgeluk deel. Ik voel mij dan ook een gelukkig en gezegend mens! Ik omarm het leven met humor en genieten, pak zelf mijn kansen, want een ander doet het niet. Het leven is geen generale repetitie. Kies daarom voor een leven waarin jij elke dag gelukkig en vol energie opstaat. Wees de regisseur over je eigen leven. Een leven waarin jij alleen nog maar tijd besteedt aan wat jij echt belangrijk vindt en wat je gelukkig maakt!

Als mens ben ik en blijf ik levensnieuwsgierig. Er is een gezonde honger naar leesvoer, oorstrelende muziek, nieuwsgierigheid naar wat het leven kan bieden. Naar wat mensen wel of niet beweegt en liefde voor de aarde. Maar wat ik zeker ook ben is basic, genoeg is genoeg! Dat betekent dat ik wars ben van materiële zaken. Mijn geluk ligt niet in een groot huis, luxe, of andere uiterlijkheden. Mijn geluk ligt in mijn hart en ziel en een gezonde dosis zelfliefde voor mij en mijn medemensen.

Mijn beroep mijn passie

Mijn leven als mens is mijn beroep en passie, ik zie mij zelfs als dé levenskunstenaar. Uiteraard gevuld met de gezonde kennis van psychologie, coaching, relatiecounseling en nog een karrenvracht aan levenskennis. Want om het leven een beetje te kunnen snappen, kneden en vormen heb je goed gereedschap nodig. Met mij kun je veilig een goede levensfundering neerzetten en daar je levenshuis op bouwen. Ik weet uit persoonlijke ervaring hoe belangrijk goede levensgereedschappen zijn.

Mij omschrijven is niet zo makkelijk, want doorsnee ben ik niet. Ik ben niet de man die die leeft met vastomlijnde lijntjes, hangt naar anderen of wie dan ook. Nee, iemand die een eigen-wijze mening en leven heeft met een eigen kleur en smaak. Ik ben een veelzijdig gekleurd mens die creatief, positief, humorvol in het leven sta. Gewoondenkend kan … maar andersdenkend ben ik ook, soms dwarsliggend, gek op gekke wegen, uitschietend uit vreemde hoeken of binnenkomend met een plop inval uit het niets. Dat mij zo is, heeft maar één doel: ik wil mensen die schurend door het leven gaan of vastlopen nieuwe gelukswegen aanbieden, ongeacht de weg daar naar toe of welke afslag er ook voor nodig is. Ik gun iedereen zijn of haar portie levensgeluk, daar leef ik voor.

Al 25 jaar psycholoog & levenscoach

Als levenscoach kan ik goed inzoomen op de details en met mijn vijfentwintig jaar ervaring is een half woord soms al voldoende om de lijnen van het levensverhaal aan te voelen en levenslijnen zichtbaar te maken. Als denker ben ik vrij en kleurrijk, praktisch en voeg waar nodig een korrel zout toe om het geheel wat lichter en meer humorvol te maken. Maar ik ben ook het ultieme rustpunt in het onbevooroordeeld luisteren en geen letter of verhaal is mij te gek of te vreemd om niet aan te voelen of te begrijpen. Als verhaaldeler ben je mij aan het juiste adres, ik ben een luistervink pur sang, zonder oordeel in welk verhaal dan ook. Zie mij ook als het ultieme rustpunt om dat wat er in je leven dwars zit of het leven bijna onbewoonbaar maakt te delen met mij. Je zult zien dat je bij mij hét klankbord vindt en de toereikende hand in wat het ook is. Met mij in gesprek is een spiegeling voor je gedachten en de reflectie die ik bied, doet dit bevestigen of zorgt voor gezond anders denken.

Dan is er nog de andere mij in mij. Als praatpaal geniet ik ervan om op podia het leven samen met anderen te delen en te verdiepen. Dat doe ik door het geven van Motivatielezingen, in deze lezingen neem ik mensen mee op een inspirerende en humorvolle reis door het moois dat leven heet. Mijn thema is dan ook niet voor niets “Leven met Léf!” en de GRATIS motivatielezing “LEVENSBABBEL”. Het is een boeiend programma vol met humor, verrassingen, bespiegelingen en gekke levenskronkels, waarin jij je zeker zult herkennen. Maar ook dat je iets moois en waardevols meeneemt naar huis wat je nog lang zal heugen.

Tot zover dan de mij in wie ik ben en wat ik voel en doe. Wil je kennis komen maken, voel je welkom voor een samengesprek onder het genot van een kopje of koffie of thee. Ik ben er voor je …AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.

AANVRAAGFORMULIER KENNISMAKINGSGESPREK

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.