Relatie APK

Relatie APK

Gelukkig zijn en gelukkig blijven? Doe de relatie-apk! Deze staat voor aandacht, passie en kwaliteit. Waar staan jullie op dit moment in je leven en in je relatie? Waar liggen kansen voor jullie om samen te groeien? Hoe zorg je voor een frisse bries door je relatie? Dat je elkaar weer goed in het vizier hebt? Elke relatie heeft onderhoud nodig. Verder dan samen een avondje weg komen we vaak niet. En therapie zoek je niet als je geen probleem hebt. Hoe kun je dan investeren in je relatie? Plan een APK voor je relatie in! Een relatie APK is geen overbodige luxe, eerder een gezonde noodzaak. Het voorkomt complexere relationele problemen en geeft nieuwe verfrissende relatie-inzichten. 

Wat is een relatie APK

De APK voor relaties. Nadat je een poosje met elkaar in een relatie zit kunnen er kleine strubbelingetjes ontstaan. Vaak is er dan nog niet iets ergs aan de hand. Maar wanneer je merkt dat je door die kleine strubbelingetjes steeds sneller geïrriteerd naar elkaar reageert, of dat je steeds sneller ruzie krijgt om kleine dingen, dan kan het goed zijn om je relatie even onder de loep te nemen.

De Relatie-APK is geen therapie. Het is gewoon een ontzettend leuke, inspirerende, hartverwarmende opknapbeurt voor je relatie. De meesten van ons hebben een druk leven, werk, gezin, vrienden, familie, druk, druk, druk. En er blijft maar weinig tijd over voor dat wat het meest van waarde is in ons leven, namelijk onze relatie. 

Een Relatie APK kun je ook wel omschrijven als ‘Relatiecoaching in vogelvlucht’. Samen kijken we waar jullie tegen aan lopen in de relatie, op welke manier jullie ruzie maken en hoe jullie dit kunnen herkennen. Maar ook hoe de communicatie en intmiteit verloopt. Als je tijdig relatiestrubbelingen kunt herkennen kun je het ook stoppen.

Gun je relatie een APK

Geef je relatie het onderhoud, de liefde en aandacht die ze nodig heeft, met deze inzicht gevende en toepasbare relatie-apk. Een goede relatie is een belangrijke bron van geluk. Toch komt het vaak voor dat relaties tijdelijk hun glans verliezen. Het kan gaan schuren. Is dit herkenbaar voor je? Heb je het idee dat je relatie een check kan gebruiken? Wacht dan niet totdat je relatie vastloopt. Een relatie APK geeft je relatie een gezond opkikker en een helder inzicht hoe de relatie ervoor staat.

Relatie APK

Herkennen jullie je ook in de volgende situatie

De kinderen worden wat ouder en zijn zelfstandiger. Jullie hadden eerst je handen vol aan het draaien van het gezin. Nu de kinderen wat ouder zijn en er zelf op uitgaan naar vriendjes en vriendinnetjes wordt dit wat makkelijker. Je kan ineens tijdsafspraken met ze maken. Jullie hebben wat tijd over.

Jullie gaan weer beginnen aan jullie eigen tijd. Alleen jullie zijn zo moe dat jullie op de bank zitten en blij zijn even niks te hoeven. Want wat is dit heerlijk die eigen tijd.  Al snel wordt ook deze tijd gewoon. Samen als stel ben je even wat minder nodig dan voorheen. 

Maar ook kun je door deze iets rustigere periode onrustig voelen. Je twijfelt waar is ons ‘wij samen’ gebleven? Vinden wij elkaar weer? Is het nog wel zo leuk als in het begin? Of wat brengt ons nu nog samen? Doordat er meer rust is, word je gefocust op het ‘wij samen’. Dit een logisch proces. Want na al die jaren van hard werken in het gezin, is er ineens meer tijd om over jullie relatie na te denken. 

Uitvoering relatie APK

Een relatie APK begint met een kennismakingsgesprek en van daaruit wordt er individuele partnerintake uitgevoerd. Dit is een analyse van hoe de relatie ervoor staat en waar mogelijk knelpunten zitten. Mochten die er zijn dan volgen er een aantal relatiesprekken om deze op te lossen. Waar zitten pijnpunten? Waar zitten valkuilen? Hoe communiceren jullie met elkaar? Waar komt bepaald gedrag vandaan? Op zoek naar antwoorden hierop kun je samen actief dingen aanpakken en verbeteren.

Je kunt de relatie APK zien als een laagdremplige stap om verder relatieproblemen te voorkomen. Eigenlijk zou elk koppel elke vijf zo een relatie APK moeten doen. Dit houdt de relatie helder en de communicatie en intimiteit levendig en gezond.  

Relatietwijfels? Maak een afspraak

Voor we samen met de coachingsgesprekken starten, leer ik je graag beter kennen in een verkennend gesprek. Zo kan ik me helemaal afstemmen op jouw wensen en verwachtingen. Waar jij tegen aanloopt, daar ga ik als coach mee aan de slag. Voelt het voor jou comfortabel om samen verder te gaan? Dan gaan we aan de slag! Een eerste stap naar de oplossing van jouw levensvragen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen! Een eerste afspraak kan al binnen twee weken worden gemaakt overdag of in de avonduren. Dat kan met een face-to-face gesprek, maar net zo makkelijk online.

Relatie APK

Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf als leefcoach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en waar we de insteek maken om jullie relatieverhaal een andere kleur en inhoudt te geven. 

KENNISMAKINGSGESPREK