Relatie APK

Relatie APK

Een relatie APK staat voor aandacht, passie en kwaliteit. Elke relatie heeft aandacht nodig, niets gaat vanzelf. Om een relatie gezond te onderhouden is een relatie APK geen overbodige luxe, eerder een gezonde noodzaak. Deze APK  toont jullie hoe de communicatie en intimiteit verloopt in de relatie en of deze nog voldoende in balans is. Want het is vaak zo dat in de dagelijkse ratrace de relatie niet altijd de liefde en aandacht krijgt die het nodig heeft. Een relatie APK is geen overbodige luxe, eerder een gezonde noodzaak. Het voorkomt complexere relationele problemen en geeft nieuwe verfrissende relatie-inzichten. 

Een relatie met iemand hebben, en vooral goed houden, is hard werken. Het vraagt van beide partners inzet, toewijding en doorzettingsvermogen. De meeste relaties beginnen vol enthousiasme en verliefdheid. Je besluit samen verder te gaan, een huwelijk of samenwonen volgt en misschien zijn er na verloop van tijd ook wel kinderen gekomen. De werkuitdaging vraagt ook om de nodige inspanning en balans. Een relatie is samenleven in uitvoering. 

Houden een blijvend werkwoord

Een relatie met iemand hebben, en vooral goed houden, is hard werken. Het vraagt van beide partners inzet, toewijding en doorzettingsvermogen. De meeste relaties beginnen vol enthousiasme en verliefdheid. Je besluit samen verder te gaan, een huwelijk of samenwonen volgt en misschien zijn er na verloop van tijd ook wel kinderen gekomen. De werkuitdaging vraagt ook om de nodige inspanning en balans. Een relatie is samenleven in uitvoering. 

De fundering van verliefdheid is het makkelijkst. Alles is roze gekleurd en de sky is de limit. Daarna wordt het relatiehuis gebouwd. Dat bouwen is op zich niet het meeste werk, maar het onderhouden van vraagt toch wel van beiden de nodige inspanningen. Je ziet in de praktijk dat na verloop van de jaren de sleurbank de meest aanlokkelijke plek is om te landen. Niet relatie stimulerend, maar in de dagdagelijkse praktijk het meest voorkomende. Deze sleurbank zorgt ook dat communicatieprikkels minder uitdagend worden. Met als uitkomst dat de intimiteit en seksualiteit ook in de sleur verzandt. De uitstraling van het eens zo mooie huis verliest zijn kleur en onderhoud wordt een plichtmatig iets in plaats van uitdagend. 

Belangrijkheid relatie APK

In elke relatie komen er spanningen, ergernissen en twijfels voor. Dat is volkomen normaal en hoeft dus niet te betekenen dat je huwelijk of relatie slecht is. Integendeel, juist omdat je partner belangrijk voor je is en aan relaties in het moderne leven tegenwoordig ook steeds meer eisen gesteld worden zijn spanningen eigenlijk onvermijdelijk. Om die spanning om te zetten in ontspanning is de relatie APK een prima middel. Je relatie krijgt een gezonde opkikker. Waardoor de relatiemotor weer soepeler loopt.

Je kunt deze relatie APK zien als een analyse instrument met daaraan gekoppeld een aantal gesprekken met vernieuwde inzichten. Je ontvangt nieuwe communicatie-handvatten met een verfrissende gerichtheid hoe de relatie er nú voor staat en hoe het anders zou kunnen. Ook kan het gebeuren dat er vanuit de intake serieuze relatieproblemen naar voren komen. Mocht dit de uitkomst zijn dan wordt een traject aangeraden van relatiecoaching.

Uitvoering relatie APK

Dit begint met een gezamenlijk kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als dat goed is verlopen volgt er een online partnerintake die jullie individueel maken. Deze partnerintake geeft een goed en helder inzicht hoe de relatie er nu voor staat en waar eventuele knelpunten zitten. Hierna volgen er gemiddeld zo’n drie gesprekken over wat de uitkomst is van de intake en welke aandachtspunten er zijn om te worden besproken.

De relatie APK werkt laagdrempelig op het moment dat stellen bij de eerste spanningen in de relatie zich aanmelden. Maar ook preventief ter voorkomen van communicatie- of andere soorten van relatieproblemen. Een relatie APK is iets wat eigenlijk iedereen elke vijf jaar zou moeten doen. Zo hou je de relatie helder en verdiept je aandacht voor jezelf en elkaar. 

Aanmelden relatie APK

Neem die stap en investeer in jullie relatie aandacht, passie en kwaliteit. Het is het mooiste cadeau dat jullie elkaar kunnen geven. Een afspraak maken met mij als levenscoach betekent dat je kennis gaat maken met iemand die al 35 jaar levenscoach is. Dat betekent naast alles kennis een flinke dosis ervaring. Wil je mij iets vragen of een kennismakingsafspraak maken? Gebruik dan het onderstaande formulier en dan neem ik binnen 24 uur contact op met jou. Na dit eerste gesprek kijken we hoe de klik is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Afspreken met mij kan overdag, maar ook in de avonduren. Lukt face tot face niet dan kan het ook online.  


Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak voor een relatie APK en ontdek samen hoe je relatie er nu voor staat en wat er nieuw te ontdekken is.

KENNISMAKINGSGESPREK