Relatie APK

Relatie APK

Een relatie APK staat voor aandacht, passie en kwaliteit. Elke relatie heeft aandacht nodig, niets gaat vanzelf. Om een relatie gezond te onderhouden is een relatie APK geen overbodige luxe, eerder een gezonde noodzaak. Deze APK  toont jullie hoe de communicatie en intimiteit verloopt in de relatie en of deze nog voldoende in balans is. Want het is vaak zo dat in de dagelijkse ratrace de relatie niet altijd de liefde en aandacht krijgt die het nodig heeft. Een relatie APK is geen overbodige luxe, eerder een gezonde noodzaak. Het voorkomt complexere relationele problemen en geeft nieuwe verfrissende relatie-inzichten. 

Een relatie met iemand hebben, en vooral goed houden, is hard werken. Het vraagt van beide partners inzet, toewijding en doorzettingsvermogen. De meeste relaties beginnen vol enthousiasme en verliefdheid. Je besluit samen verder te gaan, een huwelijk of samenwonen volgt en misschien zijn er na verloop van tijd ook wel kinderen gekomen. De werkuitdaging vraagt ook om de nodige inspanning en balans. Een relatie is samenleven in uitvoering. 

Belangrijkheid relatie APK

In elke relatie komen er spanningen, ergernissen en twijfels voor. Dat is volkomen normaal en hoeft dus niet te betekenen dat je huwelijk of relatie slecht is. Integendeel, juist omdat je partner belangrijk voor je is en aan relaties in het moderne leven tegenwoordig ook steeds meer eisen gesteld worden zijn spanningen eigenlijk onvermijdelijk. Om die spanning om te zetten in ontspanning is de relatie APK een prima middel. Je relatie krijgt een gezonde opkikker. Waardoor de relatiemotor weer soepeler loopt.

Je kunt deze relatie APK zien als een analyse instrument met daaraan gekoppeld een aantal gesprekken met vernieuwde inzichten. Je ontvangt nieuwe communicatie-handvatten met een verfrissende gerichtheid hoe de relatie er nú voor staat en hoe het anders zou kunnen. Ook kan het gebeuren dat er vanuit de intake serieuze relatieproblemen naar voren komen. Mocht dit de uitkomst zijn dan wordt een traject aangeraden van relatiecoaching.

Uitvoering relatie APK

Dit begint met een gezamenlijk kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als dat goed is verlopen volgt er een online partnerintake die jullie individueel maken. Deze partnerintake geeft een goed en helder inzicht hoe de relatie er nu voor staat en waar eventuele knelpunten zitten. Hierna volgen er gemiddeld zo’n drie gesprekken over wat de uitkomst is van de intake en welke aandachtspunten er zijn om te worden besproken.

De relatie APK werkt laagdrempelig op het moment dat stellen bij de eerste spanningen in de relatie zich aanmelden. Maar ook preventief ter voorkomen van communicatie- of andere soorten van relatieproblemen. Een relatie APK is iets wat eigenlijk iedereen elke vijf jaar zou moeten doen. Zo hou je de relatie helder en verdiept je aandacht voor jezelf en elkaar. 

Wat wordt je volgende stap

Met een écht goeie levenscoach tegenover je, zal je leven nooit meer hetzelfde zijn. Dat moet je maar net willen natuurlijk. Meer vrijheid, meer plezier, meer geluk, meer lekker. Het begint met het elkaar leren kennen. Je kunt me tijdens die kennismaking vragen wat je wilt. Ik trek er graag in elk geval een uur voor uit om zo grondig mogelijk te ontdekken of het voelt als iets wat we vaker willen doen. Dat dat niet altijd gebeurt vind ik geen probleem. Het is juist fijn om dat te weten vóór we met elkaar aan de slag gaan. No hard feelings! Dat kan face-to-face, maar ook net zo makkelijk online. Vooral het laatste is lekker makkelijk. Je zit dan niet vast aan reistijden en afstanden.


Wees welkom voor een eerste gespreksverkenning. In dit eerste gesprek luister ik naar je levensvraag of veranderwens. Uiteraard vertel ik over mezelf als leefcoach. Na dit gesprek kijken hoe we de samenklik is en waar we de insteek maken om jouw leefverhaal een andere kleur en inhoudt te geven. 

KENNISMAKINGSGESPREK