Relatiecoaching

Relatiecoaching voor elke relatie

Relatiecoaching is samen kiezen om moeilijke periodes op te lossen en gezond te groeien in een relatie. Een relatiecrisis is soms nodig om dichter bij elkaar te komen. Het is een uitnodiging om met relatiecoaching de lierde in een relatie te herontdekken. Relatiecoaching helpt om de spanning in je relatie te verminderen en om geluk te doen groeien. Gewoon uitspreken wat er is aan problemen, irritaties en spanningen met een neutraal iemand erbij, kan al ontspannend werken. Relatiecoaching helpt jullie als koppel om stress te verminderen de communicatie en intimiteit met sprongen te doen verbeteren.

Relatiecoaching voor meer geluk

Voor veel mensen is relatiecoaching een grote stap. Sommigen zien het als falen omdat ze hulp vragen. Er zijn zelfs mensen die zich ervoor schamen. Waarom? Omdat ze denken dat relaties vanzelf horen te gaan. En dat de vonken, ook 10 jaar en 2 kinderen later, ervan af blijven vliegen. Niets is minder waar. Maar, hoewel het niet vanzelf gaat, is een jaloersmakende relatie tóch voor iedereen bereikbaar. Hulp vragen om dit voor elkaar te krijgen, is een teken van kracht. Het besluit om samen verantwoordelijkheid te nemen voor jullie relatiegeluk is een fantastisch besluit. Het is een investering waar jij, jouw partner en jullie kinderen de vruchten van zullen plukken. Onder mijn begeleiding wordt jullie communicatie beter. Het begrip van en voor elkaar wordt groter. Jullie gaan elkaar meer ruimte gunnen. En misschien voelen jullie zelfs weer die vlinders in jullie buik. Onder mijn coachende begeleiding nemen jullie de stappen naar een relatie waar jullie allebei weer gelukkig van worden.

Klinkt dit bekend

  • Jullie relatie zit al een tijd in een neergaande spiraal. Je vertelde jezelf altijd dat dit een fase is, maar kan je hier niet langer achter verschuilen. Jullie willen weer vertrouwen vinden voor een gezamenlijke toekomst.
  • Jullie hebben zo vaak ruzie en onenigheid dat jullie elkaar bijna niets meer gunnen. Jullie willen elkaar weer begrijpen en samen weer een team worden.
  • Als samengesteld gezin lopen jullie op eieren. Soms lijkt er een loopgravenoorlog uit te breken doordat er zo veel verschillende kampen in het gezin zijn. Jullie willen samen weer één front vormen en met z’n allen één gelukkig gezin zijn.
  • Jullie willen meer vuur en diepgang in jullie relatie maar worstelen met sleur.
  • Er is nog liefde maar door alle drukte zijn jullie elkaar uit het oog verloren, ook al wonen jullie onder één dak. Jullie missen de verbinding en willen niet meer een geautomatiseerd leven leiden.
  • Jullie geven het beste van jezelf weg op je werk, aan vrienden of aan je kinderen. Het schamele restje energie dat nog over is, is geven jullie aan elkaar. Dat willen jullie veranderen.
  • Jullie denken al lange tijd dat het een fase is: de relatie wordt beter als de kinderen groter worden. Maar langzamerhand kunnen jullie je daar niet meer achter verschuilen.

Kortom, door andere prioriteiten is jullie relatie de afgelopen jaren langzaam maar zeker verslechterd. Waarom niet het onderste uit de kan halen? Waarom niet vol inzetten op het terugbrengen van passie voor elkaar? Waarom elkaar niet weer op nummer één zetten? Gun elkaar het beste van jezelf!

Relatiecoaching Verdiepend SamenZijn

Ik ben ervan overtuigd dat langdurig geluk bereikbaar is voor iedereen die aandacht heeft voor zichzelf en zijn of haar relatie. En dat is belangrijk want er is geen beter voorbeeld voor kinderen dan gelukkige ouders. Met het relatiecoaching programma ‘Verdiepend SamenZijn’ gaan jullie voor passie voor elkaar, een meer pakkende communicatie, geluk in jullie gezin en een gezamenlijke visie op de toekomst. En het mooie is, dat geluk met heel veel plezier, lol en liefde te bereiken is. Relatiecoaching is dé manier om een einde te maken aan sleur en kleine irritaties en communicatiekronkels. Breng die sparkle weer terug in je relatie! Want als het vuur weer tussen jullie brandt, werkt dat ook enorm verwarmend voor jullie kinderen en omgeving. Met relatiecoaching laat je aan laat elkaar zien dat je de ander de moeite waard vindt om voor te vechten.

Afspraak maken

Een afspraak maken met mij als levenscoach betekent dat je kennis gaat maken met iemand die al 35 jaar levenscoach is. Dat betekent naast alles kennis een flinke dosis ervaring. Wil je mij iets vragen of een kennismakingsafspraak maken? Gebruik dan het onderstaande formulier en dan neem ik binnen 24 uur contact op met jou. Na dit eerste gesprek kijken we hoe de klik is en wat we voor elkaar kunnen betekenen. Afspreken met mij kan overdag, maar ook in de avonduren. Lukt face tot face niet dan kan het ook online.  


Vrijblijvend kennismaken? Maak een afspraak voor een eerste gesprek samen. Ik luister graag naar jouw verhaal, denk met jou mee we kijken samen naar oplossingen voor jullie relatie.

KENNISMAKINGSGESPREK