Relatiecoaching voor een nieuwe liefdesimpuls!

Het gevoel is weg of in slaap gesukkeld, de vlinders dood en de roze bril in duizend stukjes. Dat is de voornaamste reden om naar een relatiecoach te stappen. ‘Stellen komen vooral omdat ze uit elkaar zijn gegroeid. Je leeft nog wel samen, maar de liefdestemperatuur en intimiteit liggen op of onder het vriespunt. In ons hectische bestaan verwaarlozen we makkelijk het contact met elkaar. Ik begeleid jullie graag bij het herstellen en/of verdiepen van jullie contact met jezelf en elkaar. Vooral het (h)écht met elkaar communiceren is vaak achter de horizon vertrokken.

Mijn werkwijze

Al 30 jaar ben ik met stellen onderweg om hun relatie weer een pépboost te geven of meer verdieping. Maar ook dieperliggende relatieproblemen schrik ik niet voor terug. Ik heb een dijk van ervaring en ken elke relatieworsteling. Ik ben een toegankelijke relatiecoach en leg soepel contact. Ik heb een ontspannen maar energieke stijl. Fanatiek in de missie die jullie mij geven, persoonlijk én een toegewijde professional. Nieuwsgierig en zonder vooroordeel. De ontmoetingen zijn vaak warm en intens waardoor we in samenspraak tot creatieve oplossingen komen. Ik bied een veilige en gestructureerde gespreksomgeving en help jullie bij het verbeteren van jullie communicatiepatroon. Naast de gesprekken zorg ik voor praktische samen-opdrachten om thuis uit te voeren. Daarmee wordt het samendoen bevorderd. Zo werken we resultaatgericht in een inspirerende samenwerking naar jullie einddoel toe!

Werkwijze RelatieCoaching

Wil je meer weten over relatiecoaching of een coachingsconsult aanvragen, stuur een e-mail naar info@spreekmetfreek.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Een eerste kennismakingsgesprek kan al binnen twee weken plaatsvinden. Dat kan zowel overdag als in de avonduren. Op de onderstaande button vind je uitgebreide informatie over het hoe en wat van RelatieCoaching.