Ik ben een senior relatiecoach en psycholoog uit Drachten met ruim 30 jaar ervaring in relatiecoaching en ik ontmoet jaarlijks meerdere stellen die worstelen met hun relatie. Door mijn ontspannen en innemende coachingswijze kan ik vlot een goede coachingsrelatie opbouwen. Het maakt regelmatig het verschil dat ik een oudere, ervaren relatiecoach ben. Ik ken het leven als geen ander, en ook op relatiegebied heb ik een gezonde portie wijsheid meegekregen.

Mijn werkwijze

Ik ben een toegankelijke relatiecoach en leg soepel contact. Ik heb een ontspannen maar energieke stijl. Fanatiek in de missie die jullie mij geven, persoonlijk én een toegewijde professional. Nieuwsgierig en zonder vooroordeel. De ontmoetingen zijn vaak warm en intens waardoor we in samenspraak tot creatieve oplossingen komen. Ik bied een veilige en gestructureerde gespreksomgeving en help jullie bij het verbeteren van jullie communicatiepatroon. En Als het nodig is dan spring ik even bij en geef praktische aanwijzingen, zodat jullie deze tips thuis verder kunnen uitvoeren. Ik werk in een cultuur van feedback en daag jullie graag uit en vraag goed door, zodat de belangrijkste onderwerpen scherp op (de onderhandelings-) tafel blijven. Elk gesprek evalueer ik kort: hoe verloopt onze samenwerking en met welke acties gaan jullie thuis praktisch aan de slag. Immers, ik ben er om mijzelf overbodig te maken! Zo werken we resultaatgericht in een inspirerende samenwerking naar jullie einddoel toe!

Werkwijze RelatieCoaching

Wil je meer weten over relatiecoaching of een coachingsconsult aanvragen, stuur een e-mail naar info@spreekmetfreek.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Een eerste kennismakingsgesprek kan al binnen twee weken plaatsvinden. Dat kan zowel overdag als in de avonduren. Op de onderstaande button vind je uitgebreide informatie over het hoe en wat van RelatieCoaching.