NieuwsBlog

Mijn-doe-wijzen-levenscoaching-drachten

Ik ben Freek…

Levenscoach voor volwassenen en tieners, die hulp nodig hebben met het weer krijgen van zelfvertrouwen en weer volop in de bloei van hun leven willen komen te staan.

Bij Spreek met Freek kan je terecht voor:

  • coachingstrainingen
  • coachingsgesprekken
  • cabaret coaching.

Al meer dan 25 jaar luister ik naar de levensreis die mijn cliënten maken. Ik spreek en denk met hun mee om zo hun onbegaanbare levensweg weer toegankelijk te maken.

Met Levenscoaching laat ik mensen nieuwe wegen ontdekken, die in te slaan om zo meer zinvol en gelukkig te leven. Maar ook dat mensen on-ontdekte werelden betreden in nieuw geluk of anders denkend.

Ik ben er als je een schouder zoekt om te leunen. Of als de toon van geluk of wat dan ook wegvalt, kan ik een snaar maken die je raakt. Maar ook als je onderweg de weg even kwijt bent. Of dat je de onzin van het leven beu bent.

Mijn beleef, denk- en doe-wereld

Mijn coachingspraktijk is gevestigd in een gezellige, sfeervolle praktijk aan huis. Van daaruit werk ik met mensen om hun levensreis meer gelukkiger en zinvoller te maken. Maar vooral dat ze meer persoonlijke groei ervaren. Mijn mens-zijn is gebaseerd op een positieve kijk op het leven, maar ook door mijn 25-jarige werkervaring als coach, psycholoog, schrijver en motivatiespreker. Met deze praktijkervaring heb ik een groot aantal mensen individueel gecoacht, in allerlei situaties en met allerlei vragen en problemen. Het aantal mooie coachingsgesprekken dat ik al die jaren gevoerd heb is ontelbaar. Ook heb ik groepen begeleid en veranderings- en communicatieprocessen in organisaties geleid. Steeds heb ik keuzes kunnen maken die me verder brachten in mijn persoonlijke ontwikkeling als mens en coach.

Mijn psychologische achtergrond, maar nog meer mijn levenservaring, zet ik in voor de ontwikkeling van anderen. Daarnaast ben ik net als ieder mens gepokt en gemazeld door het leven. Mijn werk doe ik op een methodische en praktische wijze, indringend en confronterend, met als doel om persoonlijke groei van anderen te ondersteunen. De rationele aanpak past mij het beste en is naar mijn ervaring het meest effectief. Mijn werkwijze is mensgericht, kortdurend, praktisch en oplossingsgericht. Ik ben nu 63 jaar, maar ik hoop nog heel wat jaren mijn prachtige vak te kunnen uitoefenen.Meer weten over mij? Lees dan mijn persoonlijke noot


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat ik als levenscoach voor jou kan betekenen.

KENNISMAKINGSGESPREK

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.


Reacties op deze pagina zijn gesloten.