Spreek met Freek

Al 25 jaar ben ik coach en levenskunstenaar. Ik reis met mensen door het leven in luisteren, denken en spreken. Om soms onbegaanbare levenswegen weer bereisbaar te maken. Of om nieuwe wegen te ontdekken, die in te slaan om zo meer zinvol en gelukkig te leven. Maar ook dat mensen onontdekte werelden betreden in nieuw geluk of anders denkend. Ik ben er als je een schouder zoekt om te leunen. Of als de toon van geluk of wat dan ook wegvalt, kan ik een snaar maken die je raakt. Als je onderweg de weg even kwijt bent. Of dat je de onzin van het leven beu bent.

Wie ben ik …

In mijn gezellige sfeervolle praktijk aan huis, in een informele en professionele sfeer, werk ik met mensen vanuit mijn vaste overtuiging dat persoonlijke groei gelukkig maakt. Deze overtuiging is gebaseerd op mijn positieve kijk op het leven, maar ook door mijn meer dan 25-jarige werkervaring als coach, psycholoog, schrijver en motivatiespreker. Met deze praktijkervaring heb ik een groot aantal mensen individueel gecoacht, in allerlei situaties en met allerlei vragen en problemen. Het aantal mooie coachingsgesprekken dat ik al die jaren verzorgd is ontelbaar. Ook heb ik groepen begeleid en veranderings- en communicatieprocessen in organisaties geleid. Steeds heb ik keuzes kunnen maken die me verder brachten in mijn persoonlijke ontwikkeling als mens en coach.

Mijn psychologische achtergrond, maar nog meer mijn levenservaring, zet ik in voor de ontwikkeling van anderen. Daarnaast ben ik net als iedere mens gepokt en gemazeld door het leven. Mijn werk doe ik op een methodische en praktische wijze, indringend en confronterend, met als doel om persoonlijke groei van anderen te ondersteunen. De rationele aanpak past mij het beste en is naar mijn ervaring het meest effectief. Mijn werkwijze is mensgericht, kortdurend, praktisch en oplossingsgericht. Ik ben nu 63 jaar, maar ik hoop nog heel wat jaren mijn prachtige vak te kunnen uitoefenen.Meer weten over mij? Lees dan mijn persoonlijke noot


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat ik als levenscoach voor jou kan betekenen.

KENNISMAKINGSGESPREK

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.