CoachingsTraining Verdiepend SamenZijn

Relaties zijn bedoeld om het ideale zelf naar boven te halen bij jezelf en bij elkaar. Zoals een beeldhouwer het ideale beeld hakt uit een rotsblok, hebben liefdespartners de taak om het beste in elkaar naar boven halen. Alleen verdwijnt, vaak door de loop van de tijd of door de waan van de dag, dat mooie kleurrijke beeld. Veel stellen staan vaak volkomen stil in de tijd of nog erger, ze verkeren in zwaar weer waar de storm hoogtij viert en de relatie op breken staat. Andere stellen ervaren een oké-relatie, prima zo. Maar ook dan is het goed om het beeld eens onder een vergrootglas te leggen en écht te kijken of dat ideale zelf er samen er nog is.

HOUDEN VAN IS EN BLIJFT EEN WERKWOORD! TEGENWOORDIG VERWACHTEN WE MEER EN MEER VAN DE LIEFDE, MAAR WILLEN ER MINDER VOOR WERKEN!

Wat je dan ook vaak ziet, is dat veel stellen leven met een beeld van moeizame of stille communicatie. Of vastgeroeste patronen, meegenomen uit voorbeelden van zo-zal-het-wel-horen. Dit leidt vaak tot vastgekoekte gewoonten en niet effectieve relatiepatronen; met als gevolg passiviteit en reactiviteit. Elk stel met een windstille relatie of mensen die in storm verkeren kunnen een gezonde kick-off gebruiken om zo het relatiebeeld weer helder te krijgen en het ideale zelf persoonlijk en samen kleurrijk herstellen in communicatie en samenleven.<

Verdiepend SamenZijn dé relatieboost

De relatietraining Verdiepend SamenZijn wordt al jaren met succes toegepast en heeft al veel stellen weer een totaal nieuwe relatieboost en een helder beeld gegeven op elkaar. Het is dé relatietraining om het beeld van toen naar nu bij te hakken en glad te schaven op een praktische en heldere wijze. Veel mensen leven nu een vaak gezapig-oppervlakkig bestaan met vaak veel geschreeuw en weinig lol. Relatieverdieping begint met het ideale zelf naar boven halen bij jezelf en bij elkaar. Zoeken naar een nieuwe samen-balans, het herbouwen van de communicatie, het verdiepen van het samenleven. Dit herbouwen vraagt soms om het nodige hak- en breekwerk. Het vraagt om gezonde moed om samen de relatie in de steigers te zetten, de hamer en de beitel ter hand te nemen en een vernieuwend en een verdiepend relatiebeeld neer te zetten van jezelf en van elkaar.<

Samen praktisch aan de slag

Het lees-doe- werkboek Verdiepend SamenZijn is geen receptenboek of een handleiding wat je even leest op een regenachtige middag. Het is mouwopstropend samenwerken om dat relatiebeeld uit te hakken wat jullie samen voor ogen hebben! Voor het opnieuw uithakken van je relatiebeeld krijg je praktische en directe toepasbare handvatten om samen mee aan de slag te gaan. Niet even! Maar stof genoeg om elke dag je gereedschap op te pakken om aan de slag te gaan. Want doen is nog altijd de beste manier van denken! Doen en nog eens doen samen is dé manier om weer een helder beeld van jezelf en elkaar te krijgen. Niet stilzittend achterover in de bankhangstand maar écht met hamer en beitel aan de slag om het kleurrijke liefdevolle relatiebeeld van toen weer naar boven te halen.<

Praktische begeleiding

Om dit beeld constructief vorm te geven, krijg je van mij een goede en persoonlijke begeleiding. Als coach bied ik je handvatten, breekijzers, nieuwe beelden en stuur ik bij waar een kick-off nodig is. Ook schuw ik niet soms met stevige hand vastgeroeste of ineffectieve patronen los te maken om de zaak vlot te trekken. Het totaal van RelatieTraining Verdiepend SamenZijn beslaat tien delen van relatieverdieping samengevat in een praktisch lees- en doe-boek. Voor het trainingsboek Verdiepend SamenZijn wordt eenmalig een bedrag in rekening gebracht van € 75,00 per boek. De begeleidende coachingsgesprekken zijn inkomensafhankelijk.

Goede voorbereiding vooraf

Voordat we beginnen met de RelatieTraining is er een uitgebreide intake en vinden er een of meerdere individuele gesprekken plaats. Op deze wijze kan er worden gekeken hoe relatieproof men persoonlijk is en zo niet, hoe dit te verbeteren. Het zo gericht en persoonlijk werken maakt dat het succes van de RelatieTraining écht leidt tot meer verdiepend samenzijn.

Hebben jullie nu het gevoel dat het leven en/of de omstandigheden verre van happy zijn of dat je relatie min of meer in zwaar weer verkeerd, waar en hoe dan ook, wacht dan niet langer maar maak een afspraak met mij. Dat doe je door onderstaand formulier in te vullen. Je kunt zowel overdag als in de avonduren met mij afspreken. Een eerste afspraak kunnen we meestal al binnen twee weken maken.


AANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak of vraag meer informatie aan om te ervaren wat de relatietraining Verdiepend SamenZijn voor jullie persoonlijk kan betekenen.

INSCHRIJFFORMULIER COACHINGSTRAINING VERDIEPEND SAMENZIJN

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.