NieuwsBlog

Kopje koffie of thee?

Levenscoaching als richtingwijzer

Levenscoaching helpt je om antwoorden in het nú te vinden en geeft je praktische handvatten om het nú eens écht anders te doen. Levenscoaching is een uitstekende mogelijkheid om op een laagdrempelige manier aan de slag te gaan met jouw leven. Een coach is iemand die aan de hand van gesprekken en praktijkopdrachten je helpt verhelderen, overzichtelijke doelen te stellen en ze natuurlijk ook te halen. Een coach staat naast je op lastige momenten; een onafhankelijke en objectieve gesprekspartner is af en toe erg prettig!

Mocht jij voor persoonlijke uitdagingen staan of levensdilemma’s, alleen of in een relatie, mag ik je dan een advies geven? Wacht niet te lang met het maken van een afspraak. Hoe eerder je je klacht(en) en levensvragen aanpakt, des te groter de kans op dat je je weer meer gelukkiger voelt in het leven. Maak die afspraak met jezelf en zet een stap terug naar jezelf, binnen één week kunnen we de eerste afspraak al maken.


Praktijkinformatie Spreek met FreekAANVRAAG KENNISMAKINGSGESPREK. Maak een gratis en vrijblijvende afspraak en kom gezellig een kopje koffie of thee drinken. Je kunt dan ervaren wat levenscoaching voor jou persoonlijk kan betekenen.


AANVRAAGFORMULIER KENNISMAKINGSGESPREK KOPJE KOFFIE/THEE

Graag alle gevraagde velden invullen.

Na het invullen van het formulier ontvang je een uitnodiging voor het gesprek met indien mogelijk de voorgestelde datum. Mocht deze niet passend zijn bied ik je een alternatief aan met een nieuwe datum en tijdsvoorstel. Nadat je akkoord hebt gegeven ontvang je een afspraakbevestiging.


Comments for this post are closed.